Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto bre komplikujes....pici Calistom i ne razmisljaj.Jel to ona parcela u 6.duz u livade?U toj njivi ima čička,samoniklog suncokreta i po koja palamida verovatno će biti i sirka iz semena i to je to .
Chif je herbicid koji ima 100g/l aktivne materije zajedno sa okvašivačem. Doza je 1-1,2 l/h a litar košta oko 2500 din. Ja sam prskao 1l/ha a to je kao 200ml/ha CallistaKoja je razlika u ceni između njega i callista
jel to max doza s kojom si prskao
Callisto čisti sve i s 150ml/ha...
Koristio sam tangentu prosle godine zajedno sa Dual goldom i terbisom u tretmanu posle setve pre nicanja , nastelovao sam da bude ista gramaza svake akt. materije kao u lumaxu ako se dobro secam 1,2 l duala + 1 l terbisa + 0,33 tangenta Mogu reci da je fenomenalna kombinacija . Kasnije sam isao korekciju sa Rimexom i peakom... Cista njiva kao pista. Stim sto jedan deo parcele nije trebao da se radi sa peakom... Potkrala se greska. Dual sam dobio uz suncokret prosle godine pa sam sa njim radio u kukuruzu , a u suncokretu sa Acetohlorom Girasolinom i Terbisom 1+1+1 l /ha pokazalo se fenomenalno , korekcija sirka sa kletoxom i fusilade-om . Mesao sam i kletox i fusilade u istom tanku i nije bil posledica.