Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
poponac u ranom stadjumu mogu da ubiju preparati 2.4D Esteron,Maton i td.ali nesme kukuruz da preraste,moze da se suzbije za tu godinu ali naredne izlazi opet zato mora da se prska totalom posle psenice,to je najbolje resenje.Dikamba takodje deluje na poponac.
Radio sam totalom pred samo nicanje i cak je neki vrh izlazio nije total napravio nikakve stete,moje skromno misljenje je da treba da padne na lisnu masu da bi doslo do ostecenja kukuruza.i oce neko da mi ponovi ko je to radio u praksi kad je najkasnije tretirao kukuruz totalom,to jest do kog stadijuma posle setve. . .?
Banvel odlican, koristim ga od kad se cicak pojavio masovno u nasem ataru i nikad nisam omanuo sa njim.Planiram da prskam equipom i banvelom, pa kakva su vasa iskustva sa tom kombinacijom, tacnije babvelom? Da li je bolji on ili laudis?