Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo si nasao taj post i mogu reci da sam u tom momentu bio u pravu. Calisto ga je zaista unistio, ali samo nadzemni deo. Rizom je preziveo, ali to zaista nisam mogao da znam tog momenta.
I dalje stojim iza tvrdnje da je Calisto odlican i jedan od top preparata za zastitu kukuruza.
Dugogodisnjom primenom sam uvideo dve biljke koje su pokazale kakvu takvu odbranu od Calista i to samo ako prerastu, a to su gore pomenuto cigansko perje i ambrozija.
ja sam koristio 1.25 nikosava i 0.7 dimarka po hektaru i nisam zadovoljan kako je odradilo posao,palamidu je slabo ubila!bar kod mene.....Nikosav 1,25l + Plamen 0,6l + 10kg ureja po ha.,dobitna kombinacija za ovu godinu.Neznam da ubacujem okvasivac (trend)ili netreba?
ljudi prskaao sam Merlin fleksom ali imam neke nove njive gde ima rizomskog sirka kojem on nije nista mogao. da li smemsada da prskam npr Ekvipom t.j da ce da mi prezivivi kukuruz. pozdrav
Naravno ako imas i sirokolisnu i uskolisnu,ali ako je palamida i poponac bolje je neku dikambu umesto matona.Dali sme da se prska sa Nikosavom i Matonom kukuruz je 3-4
lista
Dali sme da se prska sa Nikosavom i Matonom kukuruz je 3-4
lista