Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
uzeo sam danas tarot plus.kakva su vam iskustva sa tarot plusom,dali jos nesto treba da se doda za sirokolisnu?
da li je neko probao u kukuruzu dual gold,mozda je malo skuplji,ali jako dobar herbicid......da li moze posle njega da u jesen ide setva strnih zita?
@quercus
Slicno razmisljamo Ja cu sa 1.75l/ha Laudis isto oko 5-6 lista i na parceli gde primetim da ima sirka iz rizoma cu dodati 30g/ha Tarota. Idem sa pola doze Tarota, druga polovina ako bude potrebno posle 7-8 dana.
Uzeo sam na probu 1l Monsoon active, za 1kj da probam.
Dali je nekad neko inkorporirao acetohlor ili presejavao kukuruz po acetohloru.???
A zasto nebi posejao pa posle isprkao i tek onda plitko uneo u tlo herbicide tesko ces pre setve pokriti tragove ,posto plitko treba uneti 2-3cm drljaca da visi na lancima i teraj kod nas dosta njih podrlja posejan kukuruz narocito u ritovimaZato i pitam pošto sada treba da sejem još 30 ha. a sve sam već kupio Rezon i Acetogal i to bez protektanta .A po svoj prilici da će sejanje i prskanje biti na temp oko 30 c. razmišljam da prvo prskam pa plitko inkorporiram pa sejem .
Ako je acetohlor 800gr/l+protektant ad 80gr/l isti i u svetu i kod nas ,onda moze posle nicanja kukuruza do 2-3 lista.Sa protektantom moze i na peskovita zemljita malo sam guglao [internet je cudo nevidjeno] naprimer:Acenit 880gr/l +ad 80 gr/lNe znam, nigde nisam nasao podatak da acetohlori mogu posle nicanja. Nemoj zbog 10e na hektar da napravis vecu stetu.