pujol
Član
Kolko kosta furadan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam kupio Furadan po 2700 cena u radnji je bila 2800 din.Kolko kosta furadan?
prijatelju ide 1dl po setvenoj jediniciSa 1l prestiza se istretira 100 kg semena.
Možeš prskati sa bilo koim aceto hlorom npr delta cet gvardijan acetosav ali uvek to ali svima njima treba kiša a kiše nemaSa čim je dobro oprskati posle setve a pre nicanja kukuruza ?
Ja sam koristio pre dve-tri god. ali samo na 1.5 kj jer tog dana nisam mogao naci kod nas Matona ili Esterona. Inace to prskanje je bilo u ranoj fazi rasta korova i najvise zbog tu i tamo neke palamide. Rezultat katastrofa. Kratko vreme su korovi bili zaustavljeni i posle su opet krenuli. Korekciju ubrzo nakon toga sam uradio sa Callistom o kome ne treba vise nista da ti kazem. Moj stav je da izbegavas taj herbicid.jel koristio neko herbicid PEAK 75 WG i koja su mu iskustva ?