ida uljma
Član
Takav način testiranja su rusi uveli pre 50 godina,u Minsku u fabrici...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
odmah se vidi da si pročitao lektiru u školiMa kakav staljin(kad bi imao jos manje slovo da napisem ovo ime)Taras Buljba izmislio...
i koji si drugi traktor poručio i koliko KSDa, u međuvremenu sam se malo raspitao i pre par meseci su mi ponudili voćarski traktor od nekih 70-80ks, bez kabine za oko 25 000 eura, a sa kabinom oko 2 000 više, ali to ipak nije kabina koja bi trebalo da ide na voćarski traktor ( dosta široka, osrednje zaptivena i sl) , tako da sam pre svega zbog cene (opremu je imao ) i zbog velike širine traktora ( oko 2m ) odustao i poručio drugu marku traktora za ipak manje para. Ne ulazim u to da li on vredi toliko ili ne, ali ja sam sa juga, gajim šljivu i nemam toliko para za traktor.
Pzdrav svima !
U planu mi je kupovina traktora od oko 110 ks,pa me interesuje da li neko ima značajnija iskustva u radu sa ovim traktorima HATTAT A110 i URSUS 11024 ? Traktor bi služio za oranje,tanjiranje i slično,pa ako neko može da mi iznese neke preporuke ili poređenja između ova dva traktora.Cenovno su tu negde,HATTAT je malo jeftiniji ali čini mi se da ima par konja manje.Svaka informacija bi mi dobro došla jer ne kupuje se traktor baš svaki dan.
Hvala svima !
Hvala na preporuci simke82,pogledao sam ga malopre.Ne izgleda loše,deluje dosta robustnije od ova druga dva.Da li znaš možda nekog ko već ima taj traktor?Voleo bih malo da se raspitam oko cene i kvaliteta?
Imaš dva Hatata u komšiluku. Mogao si da vidiš kako rade.Ja da uzimam za sebe pre bih uzeo Ursusa, mada to je opet samo moj licni izbor, posto nisam imao prilike da koristim ni jednog ni drugog
Imaš dva Hatata u komšiluku. Mogao si da vidiš kako rade.
Druže gde se nalaze ti traktori,i koje su snage?
zar nije isti motor u oba?Pzdrav svima !
U planu mi je kupovina traktora od oko 110 ks,pa me interesuje da li neko ima značajnija iskustva u radu sa ovim traktorima HATTAT A110 i URSUS 11024 ? Traktor bi služio za oranje,tanjiranje i slično,pa ako neko može da mi iznese neke preporuke ili poređenja između ova dva traktora.Cenovno su tu negde,HATTAT je malo jeftiniji ali čini mi se da ima par konja manje.Svaka informacija bi mi dobro došla jer ne kupuje se traktor baš svaki dan.
Hvala svima !