Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Имам мужјака Хајкома и 6 Панонки. Легла су ми од мин 8 до 13. Ево сада су ми једна са 8, две са по 12 ком и једна са 13. Предходно коћење, које им је уједно било и прво, донело је младе мешанце који са месец ипо имају преко 2 кг. Нисам мерио тачно, али никако да се наканим. Мој утисак је ВРХУНСКИ! Иначе сам зецове набавио од Александра Докнића из Бајмока. Ето толико.Da li je neko probao kombinaciju mužjak Hajkom-ženka Panonka i kakve su iskustva sa dobijenim podmlatkom?
Pozdrav ljudi. Pajko sto ne objasnis ljudima sta se radi kad zenka nece da se ocupa .Crnomarkovicu druze ja cu da te naucim .Sledeci put kad se okoti a nece da se ocupa , ti uzmes brate pa je ocupas i lepo pokrijes maleresen problem .
Nije lose znati ovo.Meni se doduse nikada nije desavalo da se ne ocupa ali znanje nije na odmet.Drugari ja sam se licno uverio da kod jednog mog komsije koji isto drzi kunice i posto ima sve od zice i limova,kaveze i kotilicei i on nestavlja slamu vec samo piljevinu,i kada mu ze zenke ocupaju,on vidi koja mu se slabije ocupala,i lepo uzme nju u ruke i pocne je ocupavati i to lepo sigurno punu sake dlaka skine sa nje i stavi kod malih u gnezdo nisam verovao dok nisam licno to video!!!