Zhexy
Član
Menjam muzjake za zenke(treba mi lepa zenkica za priplod jer sam moju skotnu prodao a imam mesta i muzjaka). Mozemo na berzi u Mitrovici, ili Ruma sad u subotu, ili Novi Sad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala Okram_ca .Mislim da sam pocrvenela dok sam citala sta si napisao Jedno cu ti reci .Kad ste bili do nas shvatila sam ja da si kolega sa foruma ali nisam znala tacno koji Sad znam Stvarno mi je drago da ti se farma svidja .Jos uvek radimo na njoj . Za tako divne reci imas jedno grlo na poklon od mene .Pozovi me .Pozdrav i hvala jos jednom
Okram Sladja ti je carica na ovim prostorima dosta puta se čujemo mob i prava je osoba i za razgovor i za savet. A sad kad sam video slike kaveza i zekonja samo jedno mogu da kažem Sladjo svaka čast.Veruj mi da sam bio zahvalan da u moru ne okeanu prevaranata naidjem da dobre i postene odgajivace koji nesebicno su spremni da podele savet i pruze pomoc.U nasem kracem razgovoru naucio sam mnogo vise nego sto sam znao do tada.
Hvala Vam sto postojite samo nastavite i dobro ce vas se dobrom vratiti.
I nadam se jos vecem prosirenju i unapredjenju odgajivacnice.