Ja da se vratim temi?
Ajd za promenu odgovori na ovo pitanje.
Jesi li shvatio konakcno koliku si budalastinu lupio kad si napisao da
---------- Poruka napisana u 00:41 ---------- Prethodna poruka je at 00:35 ----------
edit:
Sad se ne zezam, sad sam iskreno uveren da ti imas ozbiljnih problema sa funkcionalnom pismenoscu.
Pa gde pise da su isto?
---------- Poruka napisana u 00:50 ---------- Prethodna poruka je at 00:41 ----------
Mislim, bravo majstore...
Ja ne volim da koristim smajlije ali veruj mi da se bukvano smejem dok citam ovo
Ma upravu si, nema razlike
Jbt sta ti sebi dozvoljavas.
Ajd za promenu odgovori na ovo pitanje.
Jesi li shvatio konakcno koliku si budalastinu lupio kad si napisao da
se kad tad mora uraditi radikalna rezidba i čekati opet nekoliko godina do formiranja slične grane na istom mjestu.
---------- Poruka napisana u 00:41 ---------- Prethodna poruka je at 00:35 ----------
edit:
Jbt pa ti stvarno ne razumes procitano?tebi su isto nosači rodnog drveta, grane trećeg, četvrtog "reda" i rodno drvo "sve ostalo"?
Sad se ne zezam, sad sam iskreno uveren da ti imas ozbiljnih problema sa funkcionalnom pismenoscu.
Pa gde pise da su isto?
---------- Poruka napisana u 00:50 ---------- Prethodna poruka je at 00:41 ----------
Joj VocarČekaj, ako je manja rezidba, a "regulišeš rod pravilnim rasporedom ukupnog roda po cijeloj zapremini krošnje", po čemu je manje zahtjevna?
Mislim, bravo majstore...
Ja ne volim da koristim smajlije ali veruj mi da se bukvano smejem dok citam ovo
Ma upravu si, nema razlike
Jbt sta ti sebi dozvoljavas.