Gume

Svi oni protektiraju tako sto nalepljuju gazeci sloj,ali niko od njih ne naliva gumu kao kad se protektira auto guma,to rade u Bosni.

Evo stigle gume za rusa konačno ,danas se montiraju.Jedva čekam da ga probam kako se ponaša ,one stare su bile istrošene do kraja to više nije bilo humano.

2yxeq01.jpg
3504aqp.jpg

Marko pa to nije puno novaca za te gume.

Znam da nije tražio sam ih mesec dana da bi našao tako povoljne ne bi verovao na koje sve cene sam nailazio ,ovde kod mene u okolini naprimer nema ovakvih istih guma ispod 38 000 za komad ,a na primer prodavnica koja se nalazi ispred fabrike ruma guma (Cultor) je skuplja nego ovo što sam ja našao, pa sad ko je tu lud.

Znam da nije tražio sam ih mesec dana da bi našao tako povoljne ne bi verovao na koje sve cene sam nailazio ,ovde kod mene u okolini naprimer nema ovakvih istih guma ispod 38 000 za komad ,a na primer prodavnica koja se nalazi ispred fabrike ruma guma (Cultor) je skuplja nego ovo što sam ja našao, pa sad ko je tu lud.
Druže okači broj u temi rezervni delovi za traktore.

Marko jer su prva klasa?
Da nije tu neki zez.
Meni ce trebati 7.50 16 ima li jeftinijih prodavnica, nego sto je cena od Galeta, treba mi sve 4 nove.

Da li su ove gume jeftinije nego ruske, ili si bas njih hteo?

Tražio sam najeftinije što postoje ,mene kvalitet ne interesuje :haha: ,šala naravno ,ali stvarno sam tražio najeftinije ,pitaao sam ovde na forumu ,da li je neko imao iskustva niko ništa pa reko da uđem u rizik brzo će se pokazati kakve su,moj prijatelj vulkanizer je rekao da su OK,Tako sam kupio i Trayal za Ursusa ,svi mi govorili da ne uzimam,ono se ispostavilo da nikad bolje gume nisam imao,toliko su dobre da sam ih kupio 2002 a prošle godine me čovek pita jel si to kupio ove godine nove gume.A baš sam ga terao do predprošle godine to mi je bio traktor za sve poslove.

@aca 74 gume su prva klasa 100% ,

A broj telefona je 063540325 CECA MOL

Mismo uzeli te cultorove gume za prednje tpckove na 542, i toliko su mekane da smo ih svaki dan krpili na po 2-3 mesta,dovoljno je da se trn zabode i da ih probusi... Ja nisam mogao da verujem

Moj komsa je uzeo na ferdzu napred kultor,tacno je da su mekane mnogo i da se buse sacuvaj boze a jos se i teze mota traktor,jako lose su uradili tri poduzne linije na gumi,skoro su ravne pa naleze guma na sve tri sare ravnomerno.Trebalo je da srednja sara bude mnogo starija da bi se lakse motao traktor.

Nazad
Vrh