Dragan18
Član
Da li mogu gume 13,6 -20 uspesno da zamenim sa 12-20 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakvoj Srbiji, u sred srede Nemacke u JD centru sam se cenkao za prsluk i jos po nesto i naravno dobio popust i to oko 30 eura. Trgovina je i u Kini i U USA ista.Sta god da se kupuje u Srbiji ima cenkanja
Nisam nikad bio u Kini, ali verujem da je tako.kakvoj Srbiji, u sred srede Nemacke u JD centru sam se cenkao za prsluk i jos po nesto i naravno dobio popust i to oko 30 eura. Trgovina je i u Kini i U USA ista.
Dimenzija mi odgovara šira je 30 mm a obim je veći za 10 mm od originalne belšine . Michelin 375 75 R20 cena obe za jednu novu belšinu. Šta mislite ?
I mi kad smo kupili Cultora, nije na garanciji pisalo Cultor, vec Mitas. Kao Cultor je njihov brend i in garantuje kvalitet gume blablabla....danas pazario gumu 14,9/28 sa 8 platna,sa 5 god garancije,cultor za 28 000 po staroj ceni inace nova cena je oko 32 000,pa videcemo koliko ce da traje,mada na garanciji mi pise da je mitas guma i da mitas stoji iza garancije,kakva su vasa iskustva sa njima
Da li neko zna spoljni prečnik gume 12.5/80 R18 koje idu na zmajevke.