Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aliance kupljene 4 u dimenziji 10/75r15.3 mnogo nize i uze u odnosu na Cultor iste dimenzije!!Alliance takodje. Dosta slična kao BKT po kvalitetu, a i cenovno.
Mada kada pogledate koliko svi ti jeftiniji brendovi zakinu na dimenzijama u odnosu na neku gumu iz premium bredna, nisu baš ni te gume jeftine.
Ma nik je ubojit Bio sam ja to voljan platiti ali imamo samo jednog u kraju koji to radi, taj naravno sada preferira raditi strancima. Došao na dogovoreni termin i posla me kući. Šta da mu radim? U glavnom, rubovi su išmirglani i nauljeni sapunom za suđe i sad otprilike stoje na oko 2 bara. Mjerim nekim kineskim đavolom. Sutra vozim na pumpu gdje imaju dobar manometar pa ćemo da štimamoaaaaaa al ti je nik....
svuci gumu sa ruba felGe, očisti ga ako treba, namaži rubove gume i felGe sa tečnim sapunom i duvaj do 2,5 bara da legne na mesto. Ako legne spusti na tako otprilike što napisa Maatić 1,5. Ako ne legne, teraj vulkanizeru.
Radijalne? Koja je cena i zasto su zamenjene?Točkovi 520/70 R38 i 420/70 R28,Mitas ,komplet
Bili na Maxxumu 10 rh
Trebaju li nekom ?
Stavljeni uzani točkoviRadijalne? Koja je cena i zasto su zamenjene?