Dragan18
Član
Čuo sam da po kvalitetu od turskih ide 1.Ozka 2. Seha 3. Petlas.... Tako mi reče vulkanizer
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba da kupim gume 11.2-24. U ponudi ima Seha (128€), Trayal (128€), Marcher (143.5€), Bkt (151€) i Cultor (153€). Cijenu sam stavio onako orijentaciono, nije bitno da li kupio najjeftinije ili najskuplje, nego da kupim najkvalitetnije od ove ponude. Ako neko ima losa ili dobro iskustvo sa ovim gumama, svaka preporuka dobro dosla?
Imam i jedne i druge,dobre gume...za nijansu su kvalitetnije Praha nego Ruma...Zanima me da li su Mitas proizvedene kod nas, ili su iz uvoza. I da li ima razlike u kvalitetu ako su kod nas proizvedene.
Znaci svi hvalite Mitas/Cultor i zadovoljni ste istim. Videcu bas sta mi je najbolje.
Naišao na oglas komplet novih, ali previše ih ceni, za te pare ima sa računom da se kupe.
Nisam napomenuo jednu manu koju imaju mitas...nakon par godina krampon na kojem je spoj gume napukne do pola...na svim gumama je tako...a secam se da i na fabrickim gumama barum ista pojava bila.Znaci svi hvalite Mitas/Cultor i zadovoljni ste istim. Videcu bas sta mi je najbolje.
Naišao na oglas komplet novih, ali previše ih ceni, za te pare ima sa računom da se kupe.