CetojevicM
Član
Povoljno si ih nasao, ja sam kupio nedavno po 73 ali to je islo preko vulkanizera koji ima popust u redovnoj prodaji su bile 82KMNasih 74 marke po komadu
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Povoljno si ih nasao, ja sam kupio nedavno po 73 ali to je islo preko vulkanizera koji ima popust u redovnoj prodaji su bile 82KMNasih 74 marke po komadu
Povoljno si ih nasao, ja sam kupio nedavno po 73 ali to je islo preko vulkanizera koji ima popust u redovnoj prodaji su bile 82KM
Те су јефтиније од "водиља"....тако свугде, а незнам који је разлог. Мени гума, гума.....само што ја хоћу "водиље" рачунам лакше иде волан.Ja sam pre 10-ak dana kupio CULTOR 6.00-16 po ceni od 5450 dinara komad. One sa cetvrtastim kramponima. Takozvane "cokoladice".
Ово си сликао кад си монтирао? Мало ми чудо да су прешле месец дана.Ostao sam dužan info šta sam na kraju kupio...Ipak Trajal 12,4 - 28...već je mesec dana trošim (uglavnom prevoz drva, kukuruza).Zadovoljan sam za ovo prekratko vreme...19 200 din, prodavac mi i dalje govori da poslednje 4 godine nije imao reklamaciju na njih.3 godine garancije, javljam ako nešto krene po zlu.
Gde su najpovoljnije gume 360/70 R -24, jel kupovao neko skoro.