Grtalica za sneg ili nešto drugo namensko.

Ostalo je jos raonik da napravim od gume i taj nosac za tegove i onda je kompletna zverka :osmeh: Pa valjda nece preko noci napadati preko pola metra da moram prvo lopatom da cistim da bi grtalica prosla.. :haha:

@Nikoli klek mozda si trebao samo da stavis da raonik bude malo blize frezi, mozda ce malo da ti se otima masina na ovolikoj udaljenosti.

@Nikoli klek mozda si trebao samo da stavis da raonik bude malo blize frezi, mozda ce malo da ti se otima masina na ovolikoj udaljenosti.
Videcemo kad padne sneg kako ce da se pokaze, ja mislim sa tim dodatnim tegovima da nece biti nekih vecih problema, nece joj tezina dozvoliti da se otima a i gumeni raonik lakse prelazi preko neravnina mada napravicu i neki metalni za zemlju cisto da imam a neverujem da cu ikad koristiti.

Profi masinka

2n8qy2x.jpg

Evo jedne slike moje grtalice na delu od prosle godine, cistio sam smetove visine i do 1.5m Traktor torpedo 9006 sa prednjom vucom bez lanaca...
8yateu.jpg

23lijk3.jpg
[/IMG]
xn9cg5.jpg
[/IMG]
1zpt8h2.jpg
[/IMG]
ilw2yq.jpg
[/IMG]
24gt3kj.jpg
[/IMG]
33u5y5k.jpg
[/IMG]
1y9842.jpg
[/IMG]evo jedna pametna stvar za ove dane...
A i na prodaju je....oglas je postavljen na odgovarajucem mestu pod nazivom grtalica-cistac snega za traktor.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh