Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
3 meseca ti je trebalo da joj presudis?To mora da se resava u sto kracem vremenskom periodu.Ja sam opremljen sa svim mogucim sistemima za hvatanje.Ako to ne uspe,poslednja solucija je uzmes pusko sednes i cekas.Meni su tvirovi,lisice,lasice,kune odnele...pitaj boga koliko golubova,fazana,jarebica,pilica.
e pa CRNI TEKIRU *baš ti koi ti se sviđaju su od tvog kraja ime mu je ERA inače je taksista u BEOGRADU *ostalo su moi star golubovi skoro 20 godina rasa . ovo je najveći rezultat za više saveze , a ima ih i veći dali za društvo ili kup. Da se nebav ovim voćerstvom i povrtarstvom i da je više vremena bilo bih tu desetki ihaj ali ja sam *koliko vremena posvećujem pticama prezadovoljan ; U drštvu gde su ljudi bili prvaci srbije i bivše juge uvek ali uvek jedan pehar ( lončić )je moj*@juki. Cestitam druze~dobar rezultat.Golubovi su takodje lepi,narocito mi se svidjaju ovi prskani(peckavi) tekiri.![]()
kako da postavim slike ako neko zna neka objasni, hvala unaprijed
Bravo majstorepa to su Budimpeštanski - pertl - visokoletači iliti skračeno BPV. Odakle si ti.
evo jednog djela mojih golubova
![]()
![]()
evo ih malo u letu
![]()
![]()
![]()