kinez
Član
pesak je najbolje resenje od 10mm zida na valjku za par godine dobijes 3mm

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoces da kazes da si ga prepunio, i da je postao naduven od pritiska unutra? To bih morao da vidim da poverujem. Ne kazem da ti ne verujem, nego mi je tesko da poverujem. Ja imam zapreminu od 400 litara, a sipao bih oko 250 litara.Ulje moze kurslus da napravi leti (mada zavisi koliko se puni), ima da iskrivi cela, meni je precnik 27cm, cela 12mm debljine, bilo napunjeno uljem pa ih ispupcilo skoro 1cm, onda je ulje ispusteno i nasut beton.
pesak je najbolje resenje od 10mm zida na valjku za par godine dobijes 3mm![]()
Hoces da kazes da si ga prepunio, i da je postao naduven od pritiska unutra? To bih morao da vidim da poverujem. Ne kazem da ti ne verujem, nego mi je tesko da poverujem. Ja imam zapreminu od 400 litara, a sipao bih oko 250 litara.
Da slucajno nisi sacuvao to ulje?, i tu je pala odluka ulje ide napolje, secem otvor na valjku i ubacujem beton!
Kako mislis da ga ofarbam iznutra? On je vec skroz zatvoren. Samo ce cep da mu se naknadno stavi sa strane. Nema tu mogucnosti da se bilo sta farba.Tako je!
I pod obavezno da ga ofarbas iznutra! Nema tu sale, samo treba voditi racuna o tome, da li ce da traje duze od gazde ili ne...![]()
![]()