Odg: Gastronomija od ovcjeg i kozjeg mesa
kreso je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kreso je napisao(la):
Ne podnosin miris tog mesa, ali zato jaretina he he..........dado je napisao(la):
Popovicu ovdi je tema ovcarstvo/kozarstvo a ne prasetinapopovic je napisao(la):A ovo? Ovo je bilo kod mene tradicionalno kao i svake godine pred Uskrs.
brundalo je napisao(la):Popovicu ovdi je tema ovcarstvo/kozarstvo a ne prasetinapopovic je napisao(la):A ovo? Ovo je bilo kod mene tradicionalno kao i svake godine pred Uskrs.![]()
mljac
![]()
![]()
Čugi je napisao(la):Ja sam ostavio jedno jare od ovogodišnjih da poživi do Božića, a onda će na ražanj, naravno biće dokumentovano!
Kad je već Popović otišao u off, ne mogu da odolim i da ne postavim sliku tzv "Srpskog Pentagona"![]()
Sad vidis u kakvoj smo mi ovčari i kozari u prednosti pred svima drugim poljoprivrednicima, narocito ratarima.....jos kad se udruzimo sa svinjogojcimabranko je napisao(la):Jaoj ljudi, imajte milosti...
Nakon svih đakonija koje idu uz svinjokolj 29.novembra još i ovo...
Samo da još neko postavi i sliku kakvog vola na ražnju...![]()
Ovo je bilo sta recemo mi dalmatinci "Nisan te tija ma te nisan ni falija"Čugi je napisao(la):Po Brankovoj želji![]()
U nas ti se care razanj slabije koristi i to je ona klasika... ali sta se tice peke (saća) he he naslo bi se. Naime u nas u dalmaciji je peka zakon......Čugi je napisao(la):Brundalo prijatelju, imaš li neki poseban savet ili recept za jare na ražnju.
ivanhoe je napisao(la):Sad sam po 1.X okusio pravi zalogaj (jarence)
Cuo sam da je bolje kad se neguli nego suri.
Kakva su vasa iskustva?