Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja juce sa traktorom na pumpu da sipam gasno ulje, a oni mi kazu zabranjeno nam je da sipamo u rezervoare, smemo samo u kante, morate da donesete kantu pa da vam sipamo u nju u rezervoar nemoze
Sta sipas sa ED-om? Neki dvotaktol? Ako recimo za motornu testeru ide 2%, a njoj treba podmazivanje, obzirom da je ED "suv" pa je zato traktoru "potrebno" podmazivanje, koliko sipas u naftu i sta?.U svakom slučaju ja idem 1/2 ED+1/2 GU tako da o potrošnji ne mogu komentarisati.Sledeće što uzimam je ED i dodaću aditiv za mazivost.
Sta sipas sa ED-om? Neki dvotaktol? Ako recimo za motornu testeru ide 2%, a njoj treba podmazivanje, obzirom da je ED "suv" pa je zato traktoru "potrebno" podmazivanje, koliko sipas u naftu i sta?
Ne vodi ti brigu, tri gazdinstva imam, a po potrebi mogu jos jedno da otvorim!Hm, registrovao si dva gazdinstva što je zabranjena radnja a pišeš to ovako javno.