vladimir92
Član
Pa kazem ja i kod nas crvenkasto,a kobejagi pise gasno ulje.Ciro nista nije ovaj crveni lozak losiji od D2,ali da je podvala to stoji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako znaš koja je realna cena? Misliš toliko bi tebi odgovaralo?Cena prava sitnica 152,40 pljačka seljaka realna cena koštanja iznosi 100 dinara.
Izlazna cena iz rafinerije pancevo ti je 55 dinara i 5 dinara uzima pumpa a sve ostalo su porezi i akcizeNe znam tačno gde sam čitao ali sam siguran da je pisalo da je cena dizela 70 i nešto dinara a ostalo su kojekakvi porezi.
Kod nas ima jedan tu mini rafineriju za bio dizel posto dosta vrsi usluge kaze da ga litra izlazi oko 100din...Kod nas dvojca vecih poljoprivrednika udruzeni kupili su aparat za bio dizel e sad dali ce oni to na crno ili kako neznam ali su ubedjeni da ih vise niko nece zezati za njihove novce dd
pa60% je državna akciza ostalo je distributer i industrija.Kako znaš koja je realna cena? Misliš toliko bi tebi odgovaralo?
Ja sam do sada poorao oko 7lanaca sa tim gasnim ulje, relativno se lako ore, ali do sada sam sa D2 u takvom oranju trošio do 12l/lancu a sada premašuje 15litara. Povrh toga, nešto mi ne deluje dovoljno "masno" za pumpu R60, a posle potrošenih svega 100litara mi je probilo gorivo u karter iako je pumpa relativno nova i originalna. Kanda je to nešto između D2 i ED, ni jedno ni drugo, dakle smrt i za jedne i druge mašine...Meni se cini da je gasno ulje mnogo losijeg kvaliteta nego D2, moja rakovica je trosila u branje 7 litara D2, sad trosi 12 litara gasnog ulja. . .