Milojevic
Član
Ja sam jednom u ursuza 355 sipao 10l preradjenog ulja,traktor je radio normalno i imao snagu jedino je za nijansu vise dimio na auspuh.
E to nisam cuo da su radili ni kad je inflacija bila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam jednom u ursuza 355 sipao 10l preradjenog ulja,traktor je radio normalno i imao snagu jedino je za nijansu vise dimio na auspuh.
Sipao si preradjeno ulje umesto dizela?
Znaci nisam jedini "strucnjak"zejtin znam da su neki koristili dok je jeftin bio. za rabljeno ulje isto mada mi mnogi nece verovati ali kolega sa foruma ga koristi i dan danas u razmeri 50-50%. pravio je i centrifugalni filter za ulje ali nije uspelo. najgora je stvar izdvojiti sitne mikronske opiljke iz ulja jer nije dobro po pumpu i dizne. cesce je treba reparirati ali usteda je velika. a potpuno isto radi po njegovim recima.
sta da ti javljam to je moja rajka ranije dok je zejtin isto bio jeftin progutala u velikim kolicinama,potrosnja ista smrdi na auspuh,sta me briga vazno je da ide dobro,neobracam ja puno paznje sta sipam vazno je da je jeftinoAj javi kako ide i potrosnja itd