Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Prokuplju je i dalje zeleno gasno ulje, mada kad su jednom coveku na pumpi sipali u providnu kantu evrodizel i koliko sam uspeo da vidim on je crvene boje, i njemu je bilo cudno al sta da radi.... za sada je gasno ulje ok, a za dalje videcemo...vidim da se nazalost mnogo ljudi zali ovde da gorivo ne valja, mislim da je to onda sistematsko unistavanje nasih trkatora... samo je neke zakacilo a neke nije..
Gledam danas u Disu jestivo ulje na akciji 99 din. litar.Dodje mi da kupim jedno100l da sipem u traktore pa nek crknu ako im se ne svidja.
video reklamu veceras,sutra idem u dis ako se ne rasproda zbog nikoljdana,ja sipao vise puta a sipao i bio dizel,malo se oseca na auspuh ali ide jos uvek,samo da je jeftinoGledam danas u Disu jestivo ulje na akciji 99 din. litar.Dodje mi da kupim jedno100l da sipem u traktore pa nek crknu ako im se ne svidja.
video reklamu veceras,sutra idem u dis ako se ne rasproda zbog nikoljdana,ja sipao vise puta a sipao i bio dizel,malo se oseca na auspuh ali ide jos uvek,samo da je jeftino