Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bilo je jos dosta kvalitetnih grla, pogotovo krava simentalki, ali ovo je ostalo od slika, a ova RHF krava je imala veliko interesovanje i sa dobre je farme.
Mi smo poslednji put sa bikovima radili pre 6 godina,na vasaru u zablju kupili 5 telica po 440 evra,silazu nismo radili,prodali ih 10 meseci kasnije prosek 650 kg po 125 din.otac izracunao cist gubitak i batalio sve to,ali mene i dalje privlaci taj posao,i odusevim se kad vidim ovakvo stanje kao kod tebe,i zato slusam iskustva kako da se tov ucini rentabilnim,pa da pokusam ponovo.jel ti pravis silazu?
Tata i ja bi ovo radio, i tata bi sine. Slika je iz EU a posto se blizimo tome mozda kad udjemo (2135godine) u eu ,umesto subvencija po grlu dobijemo takvu po grlu pa da nam dize radni moral koji je u opadanju.
junica prava, karakteristicna boja koju Fanger prenosi, jos ce ona da raste bice ogromna, a ovo malo sto je od Magelana isto ko i ono kod mene - sto je bilo pored ovog sto si kupio
pozdrav.zanima me vase misljenje!ova junica sto sam postavio sliku prvog mi ima godinu i 15 dana,jutros sam primetio da trazi bikaovo joj je drugi put vec da trazi ,ne zznam sta da radim da li da zovem sutra veterinara da je semeni li da cekam jos.sta vi mislite?ja mislim da bi mogla da se semeni moje neko misljenje je da ima 380-400 kg.sta vi mislite?