Galerija slika naših goveda

Jako dobro grlo, ima određeni deo gena crvenog holštajna što je samo pozitivno. I cena je korektna, realna. Samo moj predlog je čim se oteli da joj korigujete papke, već su stavovi malo narušeni ali korekcija će to usporiti.
Ne videh da ima još jedna strana, pa me je kolega Aranđelović pretekao u predlogu!:ppozdrav:

Nije to za kravu nešto naročito veliki stres. Ako imate dobrog majstora, moj predlog je da se to obavi pre teljenja. Mnogo vremena će provesti na ovakvim papcima i to će ostaviti posledice u narednoj laktaciji. Ima li HB broj?

377578_487548831272768_549209108_n.jpg

Svedsko a nase

3328mmx.jpg

---------- Poruka napisana u 00:19 ---------- Prethodna poruka je at 00:17 ----------

Nije kao Nemacki ambijent ali moze da parira.

---------- Poruka napisana u 00:22 ---------- Prethodna poruka je at 00:19 ----------

ygidi.jpg

---------- Poruka napisana u 00:27 ---------- Prethodna poruka je at 00:22 ----------

Mercedes klasa

To sam slikao kad sam bio u Minken kao Radoslav iz djekne, ali nisam postaviop u temi krave iz Dojclanda.

Ne bih da se pravim pametan, ali mislim da bi teletu trebalo da se podigne kanta jer kad sisa ovako onda mu ne ide mleko direktno u sirište kao što bi trebalo, inače svaka čast za naslednika.

Nazad
Vrh