arandjelovic
Član
Bice to dobra kravica kad poraste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koja je prosecna kilaza ,jel znas? ja imam jedno za prodaju, jos neki dan, bas da vidimo koliko zaradjuju trgovci po teleto, cisto onako. bas me interesuje kako ce da napreduje ovaj jednobojni sa predzadnje slike posto mislim da su oni malo kasnostasniji od pravih simentalcica, i da, nemoj da se iznenadis ako neki od njih kasnije dobije neku sivu boju umesto crvene, to se kod nas cesto desava kod muskih, nem pojma zbog cega, naravno samo kad je u pitanju slobodni pripust.pozU Temerinu na vasaru 450e kom. Inace su iz Tutina.
imaju oko 100 kg...koja je prosecna kilaza ,jel znas? ja imam jedno za prodaju, jos neki dan, bas da vidimo koliko zaradjuju trgovci po teleto, cisto onako. bas me interesuje kako ce da napreduje ovaj jednobojni sa predzadnje slike posto mislim da su oni malo kasnostasniji od pravih simentalcica, i da, nemoj da se iznenadis ako neki od njih kasnije dobije neku sivu boju umesto crvene, to se kod nas cesto desava kod muskih, nem pojma zbog cega, naravno samo kad je u pitanju slobodni pripust.poz
Otelila se sinoc takoreci sama , to se tako brzo odigralo da malo sam se plasio jer je oteljena 280. .... ali dobro zensko tele je, to je vec drugo od Tomena......sta kazete za ovu Hupsolovu cerku 1.jula joj termin osemenjena Tomenom HB 1498 ?
Jutros sam nasao tele u stali ... zenskoCoka , otac HERSTREIT , , majcin otac REPRON prosek u pprvoj laktavcji 30l