@ luka kv
Sve što sam pouzdano znao, napisao sam ti u prethodnom postu. Tu gde sam radio, zadržao sam se vrlo kratko, nekih 2. 2,5 meseci. Tu su radili dva Španca, koji nisu trpeli konkurenciju, pa sam izleteo za tili čas. Pošto sam radio *na crno*, gazda je morao da me otpusti, jer su Španci pretili da će da me prijave u policiju.
Moja namera je bila da ti, što kaže naš narod *tutnem muvu pod rep*, da te zainteresujem da tvoja razmišljanja idu u pravilnom pravcu. E sad, koren ruže ide mnogo pliće, nego što bi išao koren voćke, pa makar bila i kržljava podloga. To je osnov za razmišljanje, kako zagrejati zemljište.
Znam samo da je nad zemljom bilo jako toplo, i velika vlažnost vazduha. Pamtim samo da nam je predstavljalo problem to što su stalno padale kapljice vode sa krova plastike. Rekoh ti da je plastika bila podosta debela, armirana, ali ne toliko da bi svetlost sasvim normalno prodirala kroz nju.
Kontakta sa tim gazdom nemam, nisam nikako ni imao, zbog načina na koji sam izašao odatle (hoću da kažem da sam povređen izašao, a gazda je osećao verovatno grižu savesti, jer sam radio sve što mi je rekao). Napominjem da je to bio i početak mog rada u CH, francuski mi je bio očajan...