Javili na vestima da fuzarijum napada. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A zaštitari kažu nemoj još,a?Ja danas odradio sve psenice sem Rapsodije sa drugom zastitom.Septorija dobro krenula.
Ako se odnosi na mene,imao sam hemiju od lane,a onakvu pšenicu greota prepustiti slučaju,a nemam baš vremena da pratim,a vreme,a i predstojeći period pogodan za lisne bolesti,a do cvetanja 2-3nedelje po meniPocinjete da prskate samo da se prska, a svaka ta zezancija kosta.
Jel ima neko iskustva sa regulatorom ako se predozira.
Ja sam greškom ubacio litar umesto 0.5l po ha ceronea na jednu parcelu.Nisam je obilazio do pre neki dan i to preko kanal sam bacio pogled,izgleda da se zablokirao ječam kao kada sam ga prskao.Kod Paše isti dan sejan razlika 200 metara već klasao moj ništa samo trava.
Pardon 1l po kj a hteo sam po ha,odnosno 0,5l po KJPa cerone i ide 1l/ha
*mindjusar* vrh vlata pocinje da se susi.Steta sto nisam uslikao pojavu fuzariuma.nisam ni ja hteo da verujem da pred cvetanja pojavljuje se fuzarium.nebi sigurno od dosade prskao![]()