Egzaktli. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta raditi sa pšenicama koje kreću cvetanje sad? Noćne temperature su oko 3-4 stepena što je dosta niže od pomenutih 10.Ne bi smele nocne ispod 10C da padaju
Sta god da uradis jedno kajanje ti uvek gineŠta raditi sa pšenicama koje kreću cvetanje sad? Noćne temperature su oko 3-4 stepena što je dosta niže od pomenutih 10.
Znaci ne bi trebalo mesati fungicid i herbicid ? Posto ja prvi tretman uvek mesam i nisam primetio neke probleme (sto ne znaci da ih nije biloTo se desava kad ide fungicid+herbicid. Sad i da bude reakcije,ne utice na prinos. Najveci je problem koliki ce ucinak tog fungicida biti
Meni si rekao u jednom postu, kada sam bas cenu koju predvidjao napisao, da nema nista od toga, da ce biti veca....a nije puno proslo, mozda par nedelja...Elem počeo sam da se ladim za pšenicu. Sobzirom kakvu cijenu prognoziraju, meni će trebati oko 8 t/ha prinos da bi bio na nuli, a podsticaj ministarstva od 250 e bio bi kao plus. Ako to bude tako ja sledeće godine idem u kontru, to jes ništa NPK već samo KAN i vjerovatno ništa prskanje. Žena me remeti ja bi imao sigurnu zaradu da dam zemlju pod zakup dok jos ima ovih zaluđenih za zakup.
E vidiš,Elem počeo sam da se ladim za pšenicu. Sobzirom kakvu cijenu prognoziraju, meni će trebati oko 8 t/ha prinos da bi bio na nuli, a podsticaj ministarstva od 250 e bio bi kao plus. Ako to bude tako ja sledeće godine idem u kontru, to jes ništa NPK već samo KAN i vjerovatno ništa prskanje. Žena me remeti ja bi imao sigurnu zaradu da dam zemlju pod zakup dok jos ima ovih zaluđenih za zakup.