Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baki kako se razvija farma napisi nam malo nesto sam uspeo na FB da pratim ali te nema cesto pa nemogu da pohvatam.4 prvojarke 6 jareta
5 ženskih 1 muško
![]()
![]()
Juce sam bio kod kolege Igora u Ugrinovcima kod GM (kolega MIlan Mudric zna o kome je rec) nazalost nisam imao vremena da fotografisem ali cu sledeci vikend ici po jedno zensko jare pa cu slikati i postaviti. Inace jako lepa mini farma sa 30 koza bas kvalitetnih koje se neguju bas po propisu proizvode mahom krisku sir i kackavalj.
REGULISACE SE
samo neka se ojari,ako mnogo kmeci ne bbilo lpse da pozoves veterinara govorim i iz svog proslogodisnjeg iskustva
ne kmeci mnogo sad je lezala i kada sam ja usao ustala je. vidim da se cisti ima sluzi po repu.
hoce li da se sredi pitanj sa vimenom. moze li da nalije mleko za kratko vreme
nije joj prvo, vec drugo jarenje.Nema to veze .... ako je prvo jarka ide jedno jare ..
@kami
Imacu za prilod Francusku Alpinu da te obavestim nemoj da bude nisam znao..![]()
samo im je to ostalo, de se pomesaju ne mogu. osim ako sve ovo ne razvale.@kami jesi ih ispregradjivo koze i jarad samo moguda se njuškaju![]()