baki73 mislim da si ti jedini razumeo nas sta smo pricali.ja inace imam stalu novije gradnje nego sto mi je kuca a i mnogih drugih,sve novo,cisto,uredno,okreceno.uradjena pre dve godine.pa ne bi ni ja mogao da pijem mleko nebitno da li je od krave ili koze sto je neko rekao samo malo operes sise a sa vimena spada balega u kofu,uh pa od togas se povraca stvarno vodim racuna,ali to je ono da skoro od svake koze se malo oseca onaj karakteristican miris,a i da se ne oseca sama pomisao da je to kozje ma KOD MENE NAROD STVARNO TO NECE DA JEDE izuzev onih sto imaju po jednu za svoje potrebe.pa ja uvek zakoljem jare mom sinu u avgustu za rodjendan i niko nece da ga jede,mozda dvoje troje samo zato sto je to jare a ne jagnje.cudni smo ljudi nema sta!!!ali iskreno ja koze ovo malo drzim zbog dece,posto sam video e sada to je duga prica da je kozje mleko stvarno lek.moj stariji sin je od 6 meseci do godinu dana imao 13 puta upalu uha,igrom slucaja kupio sam tada prvu kozu i od kako je poceo da pije mleko vise nikada nije bio bolestan,a sada je treci razred,pa vi sada vidite koliko je to godina.E ZBOG TOGA JA DRZIM KOZE!!!!mozda je malo duza prica ali sam morao da vam docaram.nada se da cete mi oprostiti!