rajko gmilanovac
Član
Ja cu moju alpinu sa zenskim jaretom prodati ako bude bilo kupca nece nikako sa ovcama a nemogu je samu titrati dzaba kad je dobra kad moram oko nje jedne zavrazati isto kao da ih je deset.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cisto sumnjam prosto ne verujem.[/QU
ma ni ja prijatelju bas ne verujem zato i pitam jel neko zna nesto blize o ovim farmama.Kupujem 50 jarica pa sam u potrazi za kvalitetnim grlima.Ako imate neki predlog ili me negde uputite bio bih vam zahvalan.
p.s. Inace oba vlasnika ovih farmi su izuzetno prijatni i komunikativni ljudi za razliku od pojedinih vlasnika farmi na glasu a koji po meni i nemaju neki kvalitet,jesu grla iz uvoza ali od 320 koza 700l mleka u pocetku laktacije pa to i moja koza melezarka daje vise a za jarad trazeda ti pamet stane.
Mozda je moguce da daje 7l mleka jel ja sam imao sansku kozu od 6l ali da mu je prosek 7l to mu ne verujem nikako.