S obzirom da sam registrovani član sajta i sa velikim interesovanjem pratiim skoro sve forumske diskusije, zamoljen sam od mog prijatelja da mu pomognem .
Naime u selu Nemenikuče, podno Kosmaja, moj prijatej ima Alpino kozu i od nje kozicu i jare staro 5 maseci,
Jare bi menjao za kozicu ili jare iste rase , kako ne bi došlo do nekih problema.
Spreman je na razmenu , uostalom kako se vi dogovorite.
Koliko znam koza (majka) daje prilično mleka, a i jare ,po mojoj laičkoj proceni, lepo izgleda.
Na Vama je da procenite i eventualno stupite u kontakt ukoliko postoji interesovanje.
Evo nekoliko slika jareta i "porodice" na okupu.
Kontakt: GOCA 064 276 58 23
Ukoliko je tekst neprimeren ovoj diskusiji molim urednika da ovu poruku prebaci tamo gde bi joj bilo mesto.
Unapred zahvalan,
Aleksandar
Naime u selu Nemenikuče, podno Kosmaja, moj prijatej ima Alpino kozu i od nje kozicu i jare staro 5 maseci,
Jare bi menjao za kozicu ili jare iste rase , kako ne bi došlo do nekih problema.
Spreman je na razmenu , uostalom kako se vi dogovorite.
Koliko znam koza (majka) daje prilično mleka, a i jare ,po mojoj laičkoj proceni, lepo izgleda.
Na Vama je da procenite i eventualno stupite u kontakt ukoliko postoji interesovanje.
Evo nekoliko slika jareta i "porodice" na okupu.
Kontakt: GOCA 064 276 58 23
Ukoliko je tekst neprimeren ovoj diskusiji molim urednika da ovu poruku prebaci tamo gde bi joj bilo mesto.
Unapred zahvalan,
Aleksandar