Francuska alpina

za sve koze je brs najvazniji kod mog komsije koze idu po sumi i brst vidjeli ste i slike
pored je potok tako da je mlijeko kvalitetno
volio bih da imam kozu ali treba vise vremena imam neka mjesta gdje ima zivice i mogle bi slobodno da brste ali opet nebi bilo ni lose:ppozdrav:

pozdrav moji kozari ja svoje koze drzim non stop u prirodi i mogu vam rijet da rezultati su dobri mlijeka ima dosta a jarad dobra volio bi da svako ima uslove za drzat ko ja ili dasmo bar blize pa dase uzajamno pomazemo u radu svima vam sve najbolje:ppozdrav:

ma lepota bozija kad ih vidis ovako u gomili. samo jedan savet, prepravi malo te jasle jer po slici vidim da ti bas dosta hrane rasturaju osim ako ti nije potrebno mnogo djubriva. sve u svemu lepo.

crni neka ti je zivo i zdravo i sa srecom. ok Sika, ja mislio tu ih stalno drzis pa da ti skrenem paznju da ne rasipas mnogo hrane a i da se ne ubijas od posla oko ciscenja

dmf921.jpg
161000x.jpg
rk7gpg.jpg

hvala na vasim komplimentima da moje koze su non stop u prirodi i bas je im extra pozelio bi da svako ima uslove za drzanje ko ja lijep pozz svima a crnom cestitka za prinovu:ppozdrav:

Nazad
Vrh