Francuska alpina

@crni tekir
ma za slike ti bar lako. dole kada kucas pise idi na napredno e tu kliknes pa dole u dodatne opcije ima ubaci sliku i tu kliknes i izadje onaj stari tinypic prozorcic e u njemu na odaberi datoteku odes u tvoje slike i izabers tu sto hoces posle kliknes na upload a onda cekas dok je ucita, kada je ucita kliknes na slova ispod slike i ona se zatamne onda ih iskopiras i paste ili nalepis ispod ovog sto si pisao i posaljes odgovor
aj probaj pa pitaj ko negde zapne :ppozdrav:
@sika
dobre su ti kozice svaka cast, nego cudi me da alpinka manje mleka ima od belih

evo da probam druze.
14lsrvo.jpg

@ Nemanja. Uspelo je drugar,to je ta mala lepotica koja ce koliko sutra da upozna i neke druge afinitete zivota:haha: Hvala ti druze na pomoci.

i ova je koza extra svaka cast a ljudi ja imam bijelu kozu koja daje 4 litra mlijeka nije bitna boja bitna je njena mlecnost i porijeklo

70-80e mislim da nije mnogo,a i nzm sta smatras pod "koncentratom" samo zob (jecam,ovas,kukuruz.... ) ili kupovne koncentrate.

Pa ne vidim razlog zasto bi je hranio sa kupovnim,kada skoro iste rezultate mozes postici i sa svojim zitaricama,naravno ako ih imas,ako nemas to je vec druga prica.Ja sam pravim koncentrat za koze:
100kg hrane sadrzi:
30kg kukuruza
30kg jecma
20kg ovca
20kg premiksa za krave muzare
i vitamini,mineraili,so itd.

Pozdrav kolege. Nikola.Kv , ako ta alpina toliko daje dnevno mleka koliko kazes izracunaj za koliko dana se ona isplati .DANA. Pa koje onda tu lud onda ili sa kozom ili sa vlasnikom nesto nije u redu.Kolege decko je lepo rekao kolika je realna cena a ne ono sto nije skupo

@brzyy
da nisi ti malo te crno bele koze pomesao sa crno belim kravama, do 5l i nekako da max dnevno daje, ali brate 6/7,
smanji ribu malo sto bi rekli pecarosi :)

2z72aed.jpg

iyh9gz.jpg

xoi7pf.jpg

10dbpdj.jpg

11t0m6o.jpg

ove koze su kupeni od farma sa pedigreom su.neke su direktan uvoz iz francuske a neke su nivne potomke.dve sto su mn. veliki sa velikim rogovima su direktan uvoz iz francuske.imam mn. slike u kompjuter postavucu jos neka.do sad nisam stavi zasto nizam znao kako da stavim da se vidi direkno slika na forum a ne preko linkovima.ali procitao sam pogore u tekst kako je savetovao nemanja_st01_58 i evo uspelo je.pozdrav svima.

Kolega., jaro je pravi primerak svoje rase.Cestitam, hajde da vidimo i zenske. Mozda su jos bolji primerci :ppozdrav: . Sad videh da je vec postavljeno. Milanco-Mk to je prava roba, koliko one takve vrede tamo kod vas

Nazad
Vrh