crni tekir
Član
Belka je odlicna,a bice i ostale sigurno~vidi se da su lepo dgajene. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod mene su dvije prenele,jedna 157dan a druga 161 dan,za ovu drugu sam čak mslio da je jalova al srća ojri se i ona.Ne brini,nemože osati u njojcrni gruja je napisao(la):@Sika
Sa srecom ..![]()
lepa jarad.. bas mi je drago kad ovako nesto cujem ,
ja moju cekam ..pocela je da me nervira zali mi se i jedan drugar i njemu prenela, ceka i on .. tako i kod jednog prijatelja ..pa sta se ovo desava ?
zar si sumnjao da je pored sanskih,alpina mogla da ojari trojkecrni tekir je napisao(la):@ Sika. Svaka cast druze,lepa grla a bogami i plodna.Je li ti ono alpska ojarila troje?Izuzetno mi se svidja objekat,
komforno i dobro osvetljeno,cistoca na zavidnom nivou.![]()
![]()
![]()
..Ne mogu da verujem .. stomak joj veliki . mleka ima ..14 dan danas posle termina .. jede lepo .sve OK pa da nije mleko bi zasusila .. kako uopste mleka imaja moju cekam ..pocela je da me nervira zali mi se i jedan drugar i njemu prenela, ceka i on .. tako i kod jednog prijatelja ..pa sta se ovo desava ?
ma, datum tacan ..a i posle nas uhvatio onaj zemljotres ,ma ja vodio ja gledao ..crni tekir je napisao(la):Pozdrav batice.Ojarice se ona sigurno,nego da ti nisi "prezubcio" datum?![]()
![]()
i mene je poremetilo vise nista ne razumem ..laktacije dobra pa od cega ,sto je najzanimljivije i sve je OKPetrovo je napisao(la):nesto onda nije ni kod njih uredu
Post je spojen: [time]1301221812[/time]_________________________________________________
i jarca je uzdrmalo