Francuska alpina

---------- Poruka napisana u 20:21 ---------- Prethodna poruka je at 20:20 ----------

2ylljxf.jpg

24q7oeu.jpg

---------- Poruka napisana u 20:23 ---------- Prethodna poruka je at 20:21 ----------

15whx55.jpg

skoro sve koze su kupljene sa farme u bacu. Da imao sam 7 mojih koza 4 alpinke, i 3 cisto sanske koze. svi jarici sa slie su potomci koza iz Baca. Imam lepe trojke svi muski, od isusetno mlecne koze koja je sa baca, bice to lepi jarcevi.

Poslednja izmena:
Želja koze su super samo ako možeš rešiti na bolji način pitanje jasala Koze sa farme iz Bača su rasne samo su imale problem kod gazda što su mislili da koze mogu da daju mleko bez hranjenja.

Farma je propala pre tri i po godine, sve koze su prodate, a mlekara zatvorena. Objekti su prazni, i to je to sto znam. Ostatak koza je prodat na Kosovo.

Zivim pokraj malog grada Zivinica u Tuzlanskom kantonu..imam sada ukupno 8 koza sa jaricima i ocekujem danas,eventualno sutra nove jarice imam 4 alpske koze i jednu nasu domacu zelio bih prosiriti stado ali da to obavezno budu alpske koze pa me zanima da li ima iko u Bosni te koze i da li sta prodaje..Hvala

evo malo slika mojeg stada, nisu nekog kvaliteta jer sam slikao mobilnim telefonom.

oayx41.jpg

2ujo1ac.jpg

wtj39d.jpg

25s0ghw.jpg

2zrjera.jpg

24zkas3.jpg

rljfqd.jpg

a evo nam i nasi jarcevi:

359yh3a.jpg

ovo su jutrasnje prinove, dve kozice. ostale jarice nisam slikao, jer mi je ponestalo mesta u telefonu

spc0i1.jpg

Nazad
Vrh