Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
,....sada od tri koze imam 9jarica,da je ovo ostalo zivo bilo bi ih 10,mada i ovo je rekord za moju farmicu
,jos treba da se koze jedna sanska,pa alpina,pa jedna stara balkanska kozica pa se javljam op[etSvaka cast, sta im radis? Ta prvojarka je povukla na mamu. Steta za jare ali dva ziva od prvojakrke je super.milan bac je napisao(la):meni se juce ojarila koza,sanska prvojarkinja 3komada je ojarila,ona je inace cerka od ove sto je imala cetvorke... kada se pocela jariti odma sam video i usao u kucu da se presvucem,to je trajalo izmedju 2 do 3 minuta i,kada sam se vratio ona je bila izbacila prvo jare,bilo je u mehuru i mrtvo,odma sam skocio probusio mehur oslobodio mu usta i disajne puteve,ali dzaba,zacudilo me da koza nije pocela da ga lize i da mu ona sama nije pocepala taj mehur...onda je izbacila jos jedno pa jos jedno ja sam ih ocistio i koza ih je pocela lizati,za sada je sa njima sve u redu,mada sam popizdeo na sebe sto sam uopste otiso u kucu da se presvucem da li je moguce da se desilo sranje za toliko,....sada od tri koze imam 9jarica,da je ovo ostalo zivo bilo bi ih 10,mada i ovo je rekord za moju farmicu
,jos treba da se koze jedna sanska,pa alpina,pa jedna stara balkanska kozica pa se javljam op[et

moji jarcevi izgledaju kao dzems din i kao rambo u odnosu na njihove.on na 1100 koza ima 8 jarceva koji meni izgledaju jadno