Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prepostavio samAttila M. je napisao(la):Cséplődob átmérője ti je prečnik bubnja
Ovi podaci odgovaraju za zmaja161 samo je motor kao kod 141 77kw ali mu to puno ne smeta jer jako lako tera kombajn .Zeka je napisao(la):szélessége: 3,6; 4,2; 5,7 m to je naj verovatnije zitni adapter koji nosi ... Cséplőrész szélessége: 1300 mm
Cséplődob átmérője: 600 mm je naj verovatnije zirina prerade itd ...
nism ni mislio na tebe kolega. nego na ovog sto forschrita nije ni vozio a ni video. ja nezalim u opste sto sam kupio e 517,a i ja sam imao u planu merkatora 75mihalyocska je napisao(la):Ne kudim ja nikakvog konja a claseva vozio i video raznoraznih . Kupiti sam mogao ali nisam hteo , jedan drug iz susednog sela ima claas merkator 60 i zali sto je kupio tesko nalazi delove a kad nade SUPOOOO i mogu mu se samo zahvaliti sto me je odgovorio od merkatora jer njega sam i ja hteo uzeti . Mogu ti reci apsolutne nezalim sto sam uzeo E512 ,u ono vreme su za zmaja 141-42 trazili 10000-15000 DMarke a ja platio sa carinom i svim izdacima 4000 DM isto bi mi izasao i merkator .
Attila M. je napisao(la):Szlábó tye to óvde lyudi razuméti, komám!![]()
zorancile je napisao(la):Malo ljudi prati ovu temu, zato se niko nije javio da je zainteresovan.