mihalyocska
Član
http://translate.googleusercontent....gle.hu&usg=ALkJrhgpS3OnLsYkHunEsrdjnFbpNKKZTQ
Evo par masina koje je Forschritt proizvodio .

Evo par masina koje je Forschritt proizvodio .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad je vec tolikih problema sa motorom sto ne razmislis o ubacivanju nekog mercedes motora jer kao kombajn i ja smatram da zasluzuju da rade a ne da zavrse na nekom otpadu . Nakon desetogodisnjeg silovanja i moj motor je zasluzio generalku ali posto hocu i da ugradim secku odluka je pala na ugradnju om352a motora u 512 , proucavao sam i ostale kombajne i sa ovim motorom mogo jos neke detalje da izmenim da bi poboljsao kvalitet rada i postigao veci ucinak.mdw525 h je napisao(la):Pukao klip i oštetio radilicu.Ali ostavimo motor nastranu,kao kombajn meni se i sada sviđa unatoč tim problemima što sam imao snjim .Uzeo bi ga opet bez razmisljanja samo ako bi našao sa malo radnih sati i očuvanom stanju Ajmo reči radi jeftinih delova i dobrog učinka .Moj kolega ga ima i on je zadovoljan snjim, ali motor RABA.
mihalyocska je napisao(la):Nema nikakve ljutnje , ali bi ti bio hobotnica sa po dvadeset prstiju na rukama i nebi ih nabrojao koliko ih ima, jer koliko znam u zmaj 161 seriji pretezno imas tih motora i ti isti im drze cene jer su kao motori i korisceni dosta skupi .Samo u mom kraju sto znam da ima jedno desetak tih motora .
![]()
Ne kudi konja kog nisi jahao, a mozda ni video. razlika je u tome sto je ovo iz istocnog bloka pa se malo manje pridavalo paznje na marketing. a zasto bi mi nasedali na provokacije ako mislis da je klas bolji ti vozi njega i placaj delove, ali prvo plati njega. Mi sto ih imamo zna mo sta imamo.Kraj price.SaleCar je napisao(la):Necemo valjda sada da raspravljamo o kvalitetu, kada se to odavno zna![]()
![]()
Sam si rekao da ih ima 15kom
A Class-a ima bar jos x100![]()
![]()
![]()
mihalyocska je napisao(la):Evo jes nekih tehnickih karakteristika (muszaki adatok) drugih kombajna za uporediti
http://www.mezogeparchivum.hu/tema_gabonakombajnok.html