Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ferarijevi ''mozgovi'' opasno muljaju sa svojom dvojicom vozača. Meni se smučio Botas koji nema ni s od samopoštovanja. Ali čovek radi za platu očigledno.
Trebalo bi da budu exluziva i ove godine, mada me po malo nervira komentarisanje mog imenjaka Ercega. Paja je mnogo vise na zemlji. Po nekad bas zna da pretera. Pozitivno je to sto tokom prenosa nema reklama I sto je HD kvalitet.Ево мало да покренемо тему...
Да ли неко зна колико ће Спорт клуб имати право да преноси Ф1?
Како регуларно гледати Ф1 на два уређаја (не мора ТВ) истовремено и колико то кошта месечно/годишње?
Имате ли искуства са претплатом за Спорт клуб преко андроид апликације?
Хвала
Немам.Imas li optiku?
Читао сам по интернетима да хоће да правЕ проблем управо за ту комбинацију. Као и искуства где то ради како треба као код тебе. Ипак нисам пронашао опцију да купим само андроид апликацију већ све иде у пакету са уређајем. А већ имам Супернова пакет па ми је два ипак превише.Ja ima MTS internet i EON radi.