Formula 1

Pa jedino ova varijanta sa raspodelom para...
Jer realno gledano, Mercedesu i Fijatu nisu toliko neophodna ta neka dodatna sredstva... Dok npr Williams-u itekako jesu...

Završena još jedna trka... Kao što reče pa se ponovio kolega VuxSD, ovi Ferrari-jevci izgube dobijeno... Mogli su na suptilan i kulturan način da zamene vozače na pozicijama, a ne onako... Mada mislim da ih je i karma stigla, a Mercedes još jednom samo mogao da kaže "Hvala..." 😉

Elem, ovako je završilo prvih 10 juče 👍

Ево мало да покренемо тему...

Да ли неко зна колико ће Спорт клуб имати право да преноси Ф1?
Како регуларно гледати Ф1 на два уређаја (не мора ТВ) истовремено и колико то кошта месечно/годишње?

Имате ли искуства са претплатом за Спорт клуб преко андроид апликације?

Хвала

Od kako su ukinuli sport klub ne gledam trke jer nemam gde da pratim...a pre toga godinama sam bas pratio.

Ево мало да покренемо тему...

Да ли неко зна колико ће Спорт клуб имати право да преноси Ф1?
Како регуларно гледати Ф1 на два уређаја (не мора ТВ) истовремено и колико то кошта месечно/годишње?

Имате ли искуства са претплатом за Спорт клуб преко андроид апликације?

Хвала
Trebalo bi da budu exluziva i ove godine, mada me po malo nervira komentarisanje mog imenjaka Ercega. Paja je mnogo vise na zemlji. Po nekad bas zna da pretera. Pozitivno je to sto tokom prenosa nema reklama I sto je HD kvalitet.

SK Je platio pravo prenosa do 2028 čini mi se.
Ova sezona je bila prilično zanimljiva za razliku od prethodnih.
Navalentne MTSovce odbijam pitanjem imate li novuS ,N 1 i SK u paketu?
Nemamo.
Doviđenja.

Андроид Спорт клуб апликација је само платформа за читање вести.
Мислио сам да је то нешто слично као Арена клауд платформа.

Ако имате као и ја мтс интернет постоји велика могућност да еон неће да ради како треба. Еон је платформа где постоје Спорт клуб канали.

Сад да ли би правило проблем Еон на андроид телефону преко мтс Wifi-а нико нема искуства.

Изгледа да ће морати да се тражи инострано решење.

Imas li optiku?
Немам.
Ja ima MTS internet i EON radi.
Читао сам по интернетима да хоће да правЕ проблем управо за ту комбинацију. Као и искуства где то ради како треба као код тебе. Ипак нисам пронашао опцију да купим само андроид апликацију већ све иде у пакету са уређајем. А већ имам Супернова пакет па ми је два ипак превише.

Мислим да је моје решење Ф1 ТВ. Годишње испадне мање од 8 хиљада динара. Али још увек се премишљам да ли да платим.
Ускоро ће и лепо време па на сунце у воћњак да се грли дрвеће и гази трава босим ногама :) .

Можда ипак ''крадем'' преносе као и до сада.

Moj ti je predlog da odeš na kupujem prodajem i nađeš ljude gde nude uz mesečnu tro mesečnu polu godišnju ili ti godišnju pretplatu android aplikaciju , gde ja na primer imam 2500 kanala od toga 50 do 100 kanala Hrvatski, Srpski , Crnogorski, Bosna i Hercegovina , Mak , Slov sve bivša juga, sportskih oko 150 sport klub 10 kanala 10 Srpskih ,10 Hrvatski 5 slovenski . Arenu mislim oko 20. Evrosport oba . + Filmovi i serije sa prevodom . Imaš to za sve android uređaje e sad uglavno daju HD .po neki film je 4K Na nekima možeš gledati na dva uređaja ili tri gde malo hoće da zatrzava ili učita na par sekundi . Jedan uređaj radi perfektno dali je TV box ili preko mobilnog . Svi uglavnom ti nude 24 Časa besplatno pa ti ako ti se sviđa odlučiš.

Nazad
Vrh