case ih
Član
Proslog meseca je izjavio da ne planira skori povratak.Dzogi_89 je napisao(la):velikio sam fan Kimia Raikkonena i nadam se da ce sl sezone ponovi voziti bolid F1....a sada navijam za red bull i Sebasstien-a Vettela........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proslog meseca je izjavio da ne planira skori povratak.Dzogi_89 je napisao(la):velikio sam fan Kimia Raikkonena i nadam se da ce sl sezone ponovi voziti bolid F1....a sada navijam za red bull i Sebasstien-a Vettela........
mozda i bude nesto od toga:Dzogi_89 je napisao(la):Kimi se vraca u formulu 1,otpoceli pregovori sa renom........))))))) iskreno sam se nadao da ce u red bull,sa vettelom ali bitno je da se on nama vrati.............
Ovo sam rekao na pocetku sezone, I TAKO JE I BILO!case ih je napisao(la):Kako ja vidim nastupajucu sezonu:
-Mihail Sumaher nije trebao da se vraca u F1, njegova karijera je trebala da se zavrsi jos 2004. kada je osvojio zadnju titulu. Posle toga je dve godine vozio iza Fernanda Alonsa i na kraju otisao jer ferari vise nikad nije bio onaj pravi.
-Hamilton je proslu sezonu zavrsio na petom mestu tako da ni od njega nemozemo puno ocekivati.
-Baton vozi od 2000. godine i osim sto je zablistao te prve godine, za devet godina nije nista napravio dok nije seo u Brown GP. Proslogodisnja titula je vise zasluga Rosa Browna i njegovog super bolida.
-Masa je uvek bio "vodonosa" u timu, zelim mu sve najbilje ali...
-Alonso ima talenta i potencijala ali neznam koliko je ferari pouzdan auto jer se u zadnjih par sezona dosta kvario i nije pokazivao vrhunske performanse.
-Vetel je moj favorit. Mlad, talentovan, spreman za dokazivanje. Vozi u timu koji ima puno para za razvoj bolida. Prosle godine zavrsio na drugom mestu....