Formula 1

Dzogi_89 je napisao(la):
velikio sam fan Kimia Raikkonena i nadam se da ce sl sezone ponovi voziti bolid F1....a sada navijam za red bull i Sebasstien-a Vettela........
Proslog meseca je izjavio da ne planira skori povratak.

auuuu sad sam pao u teski bedak....valjda se namlatio para pa vise ne zna sta ce sam sa sobom....... :cao:

i ja sam veliki fan Kimi Raikkonena, ali kako stoje stvari za sada tesko da ce se vratiti u F1, a to da se namlatio para namlatio se vala, bio je najplacenij vozac u F1 2007 i 2008. godine...:))))

Kimi se vraca u formulu 1,otpoceli pregovori sa renom........:)))))))) iskreno sam se nadao da ce u red bull,sa vettelom ali bitno je da se on nama vrati.............

Sebastian Vettel moj favorit ove sezone nije bio los juce,videlo se da nije stiskao do kraja.....zadovoljan 2 mestom,sto je najbitnije Hamilton opet odustao,hehehe....

slucajno usao u jedan trgovski centar u bugarskoj kada ono izlozeni bolidi FORMULA 1 pa resih da napravi koju sliku za kolege sa foruma koi vole formulu 1

2mwxoyc.jpg

ovoj je bolid legendarnog AYRTON SENNA
173jna.jpg

na ovome pise da je Senin lotus bio zapremnine 1 496ccm i snage 800ks
2w32fxc.jpg

ovako izgleda kontrolna tabla seninog bolida
2eanqcg.jpg

2uho9y1.jpg

Imam jos neku slku ali ne bi vas optecivao sa jos slike jer mnogi nemaju adsl pa ce da im bude tesho da vide slike :ppozdrav: i :cool:

Identicni bolidi su bili u TC Usce ili Delta Citiju, nisam siguran gde sam video. Slikao sam ih, ali sad ne mogu da nadjem gde su te slike :udri:

case ih je napisao(la):
Kako ja vidim nastupajucu sezonu:
-Mihail Sumaher nije trebao da se vraca u F1, njegova karijera je trebala da se zavrsi jos 2004. kada je osvojio zadnju titulu. Posle toga je dve godine vozio iza Fernanda Alonsa i na kraju otisao jer ferari vise nikad nije bio onaj pravi.
-Hamilton je proslu sezonu zavrsio na petom mestu tako da ni od njega nemozemo puno ocekivati.
-Baton vozi od 2000. godine i osim sto je zablistao te prve godine, za devet godina nije nista napravio dok nije seo u Brown GP. Proslogodisnja titula je vise zasluga Rosa Browna i njegovog super bolida.
-Masa je uvek bio "vodonosa" u timu, zelim mu sve najbilje ali...
-Alonso ima talenta i potencijala ali neznam koliko je ferari pouzdan auto jer se u zadnjih par sezona dosta kvario i nije pokazivao vrhunske performanse.
-Vetel je moj favorit. Mlad, talentovan, spreman za dokazivanje. Vozi u timu koji ima puno para za razvoj bolida. Prosle godine zavrsio na drugom mestu....
Ovo sam rekao na pocetku sezone, I TAKO JE I BILO! :osmeh:

Nazad
Vrh