Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jugos je napisao(la):Ja sam zadnjih godina prihranjivao kukuruze prilikom tretiranja od korova sa vise njih (folijaraca i vestaka razmucenih) i uvek je kukuruz posle toga dobio bolju boju i ostao u boljoj formi nego pre.
Sto se tice vestaka uree najlakse se rastvori kad punis prskalicu vodom,ujedno sipas i ureu,ona se topi dok tece voda (mora biti stavljeno sito na otvoru) mnogo bolje nego da je mesas u nekom koritu...jedne godine sam nekih 40kg sipo u prskalicu od 440 lit.
An se topi mnogo bolje od uree,a efekat je isti
Jel ste imali iskustva sa Eurofertilovim (Timac agro) folijarcem "starterom" u secernoj repi i "vitalom 954" u psenici?
Nadam se da sam doprineo nesto ovoj temi...
šandor je napisao(la):Ja koristim eurofertilovo folijarno đubrivo :
![]()
Biče slika u toku vegetacije da vidite šta ovo čudotvorno sredstvo radi![]()
todor je napisao(la):ako je dobro nije skupo ,aj mi napiši na pp koja je špecija dobra za kukuruz i gde može da se nabavi
Sandore,jel ti ides samo folijarno ili?šandor je napisao(la):Baš tako , ja mislim da vredi![]()
koji prinos kukuruza po kj imas sa ovim? naravno suvog .šandor je napisao(la):Ne nego 100 kg mešano NPK + 100 kg uree + folijarno