E, ajde sada Bećarino reci koliki si imao prosečan prinos pšenice ove godine sa takvim tretmanom đubrivima i herbicidima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):Ljudi izvinite sto se mesam,ali jbg nije svaka zemlja ista i trebalo bi se svako zemljiste odneti na PH analizu da se ispita kiselost,pa tek onda odredjivati koje jke djubrivo najpotrebnije...
Moji djubre po sistemu koliko para imaju toliko i bace...sto moze biti vise nego gubitak,ne znam da iko u kosiluku koristi djubriva i da je merio ph zemljista![]()
kreso je napisao(la):North ARMY je napisao(la):Ljudi izvinite sto se mesam,ali jbg nije svaka zemlja ista i trebalo bi se svako zemljiste odneti na PH analizu da se ispita kiselost,pa tek onda odredjivati koje jke djubrivo najpotrebnije...
Moji djubre po sistemu koliko para imaju toliko i bace...sto moze biti vise nego gubitak,ne znam da iko u kosiluku koristi djubriva i da je merio ph zemljista![]()
gle ja tri godine pomalo radim na kalcifikaciji ...jer mi je zemlja kisela... a pogotovo državne table ono kud je kiselo,još je pjeskovita, a i jako gladna zemlja tako da moram puno ulagati u zemlju
Bećarina pusta je napisao(la):kreso je napisao(la):North ARMY je napisao(la):Ljudi izvinite sto se mesam,ali jbg nije svaka zemlja ista i trebalo bi se svako zemljiste odneti na PH analizu da se ispita kiselost,pa tek onda odredjivati koje jke djubrivo najpotrebnije...
gle ja tri godine pomalo radim na kalcifikaciji ...jer mi je zemlja kisela... a pogotovo državne table ono kud je kiselo,još je pjeskovita, a i jako gladna zemlja tako da moram puno ulagati u zemlju
Krešo nadam se da se nećeš ljutiti što te ispravljam no nije kalcifikacija već kalcizacija. Kalcifikacija je potpuno drugi proces.
ma s