Folijarna prihrana

Niko nije kao Bog

- - - - - - - - - -

A toooliko si pisao o onom folijarnom sto je skupo kao djavo i hvalio ga. Jel stvarno uvek hvalis samo ono sto je mufte ?? ::000::::000::

Isto koliko i ti super start
Negleda se kod kukuruza koliki je,nego koliko ostaje ::novac:: kad se na kraju podvuče crta
A dali je "veći" od kontrole gleda se koliko koji ima listova
ZP do struka je "manji" kukuruz od npr pionira iznad kolena,izbroj listove :ppozdrav:
 
Napisao sam da SuperStart daje rezultate i to je cinjenica,jer se konkretno FOSFOR daje u zoni korena da ga biljka bolje usvoji,e sad neko koristi SuperStart,neko PhysioStart...to je konkretan proizvod. Jel ti ne verujes u ta djubriva?
 
Jel neko koristio ovo folijarno djubrivo ? Nemam bolju sliku,ali je isti sadrzaj kao i kod ovog Foligala
 
Napisao sam da SuperStart daje rezultate i to je cinjenica,jer se konkretno FOSFOR daje u zoni korena da ga biljka bolje usvoji,e sad neko koristi SuperStart,neko PhysioStart...to je konkretan proizvod. Jel ti ne verujes u ta djubriva?
Verujem kad vidim,al samo kod mene,pošto nikome neverujem,a posebno trgovcima,oni bi da prostite govno prodali,i ubedili bi nas da ono miriše,samo da nam uzmu pare
 
Juju sokoleee...sad uporno pricas clanovima da ne koriste djubrivo u soji,a pre par godina...imas razvijenu biljku,skratilo ti internodije,otpornije biljke na susu,prinos vidno bolji,PREZADOVOLjAN si. E sad jel ti bilo dobro samo sto je mufte ili je nesto dobro kad samo ti koristis ??
 
Bilo je po istoj ceni kao i super start :osmeh:
Al da sam platio,podvučem crtu,dobio sam isto kao i bez njega
Te 2012.e sam imao prosek oko 1200kg/kj,a drugi oko 900kg/kj,pa saberi
Bolje dinar staviti pod ciglu,nego na šećerne vodice,to MOŽDA u repi da neki rezultat u vidu digestije,i to uglavnom šećeranama :ppozdrav:
 
Ali s obzirom da si lane imao prosek soje 17 po jutru a tako si napisao ko zna koliko bi tek imao te kobne 2012te. A i bas me cudi da tako ozbiljancika dopusta sebi da poredi prinos sacometrijskisa drugima u selu...
 
Ja u Mačvi imao jesenas 33 po HA ili ti 20 po jutru i mislio da sam među lošijim kad ono i Sremci i Bačvani,kad se malo otvore,priznaju da su na mnogo boljoj zemlji imali sličan prinos.Sad mi je malo mlakše.A gde su oni sa 40-45 metara?Ćute.
 
Videćemo kad prodamo soju,do sada dao u zamenu za pogaču 6250kg i cenim da ima još oko 3000kg za zamenu.Sve je soja koja je sejana posle majskih poplava na 2,3ha u Mačvi(pored Save).Sorta Fortuna bez folijarne prihrane i bila prilično oprljena od prskanja.
 
Poslednja izmena:
danas zavrsio folijarnu prihranu psenice + Metmark
440l , 50 kg Uree , 15 gr Metmark sve to na 1,5 Ha psenice
 
Nazad
Vrh