Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ovo je tema za FENDT traktore a ne landinije za landinije ima teme a u ovoj diskutujemo samo o fendtovima...kod nas u selu ima jedan FENDT FARMER 312 LSA iz 93g sa 120ks...sedeo sam u njemu i mogu reci da je odlican ima klimu vazdusno sediste radio i dosta elektronike...evo i slika
_________________________________________________Post je spojen: [time]1239134945[/time]_________________________________________________
evo i mene u tom fendtu... kako su fendt dobri traktori...NAJBOLJI
taj spremac je igracka za taj fendt i mogao bi ga vuci i preko 20 km.h ...koji je zahvat spremaca ja mislmim da je oko 7 metara max...inace fendt je zakom
za taj fendt kupite setvospremac od 12 metara od agromerkura ada imaju i do 12 metara sirine i to nece biti problem za ovakav FENDT 936 VARIO MOJ 500-ti POST
pa zato sto oni nemaju carine poreze i pdv pa je tamo i jeftinije a kod nas kad kupujes nov fendt on je duplo skuplji od ostalih traktora iste snage taka da fendt mogu kupovati samo bogati poljomafijasi kojima pare nisu problem!
I jos jedna novost u vezi Fendta: Nije vise Miskovic ( Delta ) distributer, nego direktno fabrika Fendt prodaje traktore. Kao sto si video Phoenixe traktori nisu bili izlozeni kod Delte nego su bili posebno.
ma razumeo sam ali kako moze biti jeftinije da fendt prodaje jeftinije traktore kod nas nego u nemackoj?nije valjda da su za nase trziste pravljeni malo losiji fendti pa su zato jeftiniji ili imaju neke kineske delove ili sta je vec fazon da su tolko jeftiniji?sta mislite?