Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
didi je napisao(la):Prednji teg mu je od 1800kg.Stavili bi oni i nazad da je potreban.U suštini i napred i nazad idu dupli točkovi tj. na ove se dodaje po još jedan isti.Te točkove oni nisu kupili.
Vidi ovako ja sam o tome ,, najboljem,, traktoru iz iskustva i viđenog mislio sve najlošije jer više sam radio sa traktorima JD ,Ursus , IMT ,Rakovica.Prilikom nedavnog seminara na kojeg sam poslan od strane tvrtke i razgovora sa predavačima, taj traktor je sasvim nešto drugo i jako sam ostao iznenađen sa pozitivnog stajališta.No kod nas u tvrtki je to sasvim jako drugačija priča od onoga što bi trebalo da bude.Razlog jako dobri mehanizator koji nema pojma o mehanizaciji.Za jednog privatnika koji si to može priuštit i da radi sa njime onako kao što bi trebalo biti,nemože se nazvati posao nego odmor.didi je napisao(la):Ja sam napisao kilder, a to kod nas zovu setvospremače.
Ma da je moj ja ne bi o vodi ni razmišljao sem o morskoj.Prodao bi ga sa prvim suncem i otišao na Sejšele mesec dana.
Pošto vidim da se stvarno razumeš i pratiš ovu marku traktora reci ti meni sledeće:kakav je traktor Fendt 105 turbomatic iz 82 godine.Imaš li neke slike ili ti šta o tom traktoru.
phoenixfendt je napisao(la):nesto sam procitao o fendt traktorima na komsijskom forumu pa oni kazu da ako kupis novi fendt bilo koji pod 1 nesmes ga prati sa miniwashom posto su traktori prepuni elektronike pa ako se navlaze kablovi ili nesto onda lako dodje do kvarova na elektro instalaciji i na onim dugmicima i tim stvarima mada ista stvar je i sa ostalim traktorima sa dosta elektronike, pod 2 dizne na nekom fendtu mislim 716 vario su menjane na samo 1500sati zbog jako dobrog goriva kod nas koje je stetno za sve common rail motore pa brzo otkazu dizne a nove dizne kostaju oko 800evra komad pa komplet za jednog kostaju oko 5000evra pa to ti je ko 5000 litara nafte i pod 3 imaju neki separator za vodu to je neki jako fini filter koji se brzo zapusi od naseh kvalitetnog goriva pa i to lako otidje....evo to je jos jedan dokaz da nase gorivo nije za novije common rail motore pa ako kupujemo evro dizel to nije ko onaj evropski i stetan je za motore sa common rail sistemom za ubrizgavanje
za nas su jos uvek najbolji klasicni traktori u koje samo nalijemo d2 ili evro dizel pa vozimo bez problema