FENDT 716 BLACK BEAUTY
Novajlija
pa bas se ne bih slozio sa tobom za to "mozak na pasu". veruj mi ne poznavanje i ne strucno rukovanje ovim traktorom moze da dovede do jako velikih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čarapan je napisao(la):već sam pročitao pitam da li neko ima iskustva sa tim traktorom,kod mene rakovica vuče imt-ov756 na širini 2x25 bez većih problema na dubini od 25cm. ako neko ima neka iskustva sa fendtom serije 300 neka mi odgovori![]()
![]()
ja sam do neki dan imao 309 lsa i odlican traktor 86 ps a sposoban za sve, pitaj sta te zanima pa mozda mogu pomoci.... a prijatelj je imao 312 i isto tako sve naj bolje nema zamijerki osim dosta skupog odrzavanja......Čarapan je napisao(la):već sam pročitao pitam da li neko ima iskustva sa tim traktorom,kod mene rakovica vuče imt-ov756 na širini 2x25 bez većih problema na dubini od 25cm. ako neko ima neka iskustva sa fendtom serije 300 neka mi odgovori![]()
![]()