FENDT 716 BLACK BEAUTY
Novajlija
pa bas se ne bih slozio sa tobom za to "mozak na pasu". veruj mi ne poznavanje i ne strucno rukovanje ovim traktorom moze da dovede do jako velikih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čarapan je napisao(la):već sam pročitao pitam da li neko ima iskustva sa tim traktorom,kod mene rakovica vuče imt-ov756 na širini 2x25 bez većih problema na dubini od 25cm. ako neko ima neka iskustva sa fendtom serije 300 neka mi odgovori
ja sam do neki dan imao 309 lsa i odlican traktor 86 ps a sposoban za sve, pitaj sta te zanima pa mozda mogu pomoci.... a prijatelj je imao 312 i isto tako sve naj bolje nema zamijerki osim dosta skupog odrzavanja......Čarapan je napisao(la):već sam pročitao pitam da li neko ima iskustva sa tim traktorom,kod mene rakovica vuče imt-ov756 na širini 2x25 bez većih problema na dubini od 25cm. ako neko ima neka iskustva sa fendtom serije 300 neka mi odgovori