nsnidza
Član
Ja ga poznajem a kako ga je zaradio ne znam nit ocu da znam, znam samo da je jako vredan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
FENDT 716 BLACK BEAUTY je napisao(la):pa kad bi i vi malo vise radili a ne navijali da komsiji crkne krava mozda bi nesto i imali a ne da cekate da vam neko pokloni ili da vam padne sa neba!!!lepo sam vam postavio slike ko je i kako zaradio taj traktor tako da ne zelim vise nista da komentarisem!!!!jedino kod nas u Srbiji se uspeh ne prasta!!!!
panonstib je napisao(la):Ja ga poznajem.Prvo da nebi bilo kao juce ovaj stvarno ima Fendta.Drugo rade dosta zemlje i usluga.Trece ovlasceni su serviseri INO Brezice, zalivnih sistema...... .Rade remonte traktora, a posto koriste i traktor Kubota mozete ga pitati o utiscima o njemu.
Bećarina pusta je napisao(la):Bome tu se skoro nezna jel Fendt nosi plug ili plug nosi Fendta. Izgleda da bi mu dobro došao veći uteg naprijed.
Ali kombinacija je jako lijepa.
Neco je napisao(la):@fendt716blackbeauti
svaka cast za masinu.
jel mu ono pun gas ili ga terate na manjim obrtajima?
a ako ga terate na manjim zasto?