Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mico sad kod ukrajinaca imas 10 vrsta led farova za rusa,tih sto idu u masku,raspitaj se,nisu ni skupi.Na Mtz 105-ci su 150x160mm
Ipak su 15 do 20 evra komad ali nema dede, poslednja 2 meseca ga tražim na buvljaku, ali nema ga.Mislim da na toj kopiji ne piše Wesem na staklu kao na originalu. Mislim, i Wesem je pravio te farove po nekoj licenci.
@zokib Ja sam uzeo dva nova Hella H3 radna fara na KP, 1250 dinara komad. Takođe ima na buvljaku u Pančevu prodavac koji prodaje Hella radne farove, tipa 10e komad.
To vraćanje dugih svetla istom merom je OK, ali sledećim redosledom. Prvo blicneš jer možda je čovek zaboravio, ako ne skrati onda držiš malo duže da skapira da to nije lepo. Ako i dalje ne skraćuje, skratiš ti jer najgora moguća opcija je da se mimoiđete obje sa dugačkim jedan drugom u oči uperenim. Ako je on budala ne moraš biti i ti jer je to najnebezbednija opcija. (a možda i čovek ima neki kvar)@zokib u plastičnom okviru hoće far da se zarotira od vibracija (ali to samo moj imt ima ludačke vibracije. silikon rešava 1/1) ali plastika bar ne Ono što je takođe bitno je da imaju snop pravilnog oblika. Neće ti niko blicati na tvoja kratka svetla, ako ih dobro namestiš a ako se neko baš pravi pametan, valjda se zbog rotacije uplaši da si van gabarita pa krkne dugačka svetla da se uveri a konj ne konta da te zaslepio... E takvima vratiš nazad istom merom i da vidiš kako brzo odustaje.
Kako misliš zaslepe jer su visoko? Zar nemaš štelovanje i na Halogenim i na LED?Zaslepi na njivi ili na putu? Radni farovi i halogeni zaslepe ljude u saobraćaju, jer su visoko.
Iskreno, ne bih menjao LED za halogene radne farove, ogromna je razlika u korist LED dobrih farova.