mihajlo 022
Član
Danas sam video onog na motoru kako piše kaznu jednom sa kombijem .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najzad nađoh malko vremena da ih ugradim na traktor, napred....Ja pazario na Aliexpresu, Xinfok 87W , 2 komada, za naprijed, ubijaju kako sijaju....
Danas naručio još 2 komada, za natrag, 6 US dolara komad....
Ovo mi je na daski montirano stoji u supi kao reserva za hitne slucajeve i nedaj boze. Vezem kanapom ulkjucim i gas.Ali vrijede samo da prođeš patrolu policije, prvo što brzo izblede , upravo "izgube" sjaj, i uopšte ne reflektuju svjetlost...
Ako ideš na tehnički i budu zagledali i zakerali, tek tu ne prolaziš, nikakvu homologaciju ta Vašarska "stakla" nemaju...
Jel su ranije radila ok? Oba ili jedno?Што ми, лед светла на трактору имају прекиде? Раде али жмицкају иде ми страшно на живце то жмицкање.
Dve verzije odgovoraШто ми, лед светла на трактору имају прекиде? Раде али жмицкају иде ми страшно на живце то жмицкање.
Moram sam sebe da citiram od pre...kupljena dva led fara,proizvodjac DAR(prvi put taj brend,na brzinu mi trebala dva)..smetaju radiu u dva traktora,bas sam premestao da vidim ima li razlike.znaci njih izbegavajte ako imate radioNemam ovaj problem nigde,a svuda ima led farova.redovno radio radi.
Ako ta LED svijetla nemaju velike alu hladnjake nista ni od svijetla jer su podaci lazni.Ovo bi trebalo probati
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD2,580.20 21%OFF | 12V/35W 7 INCH HID Driving Light HID Offroad Spot/Flood Beam Light for SUV Jeep Truck ATV HID XENON Fog Lights HID work light
12V/35W 7 INCH HID Fahr Licht HID Offroad Spot/Flut Strahl Licht für SUV Jeep lkw ATV HID XENON Nebel Lichter HID arbeit licht - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Sent from my Mate 50 Pro