Farovi i svetlece lampe

Ja pazario na Aliexpresu, Xinfok 87W , 2 komada, za naprijed, ubijaju kako sijaju....
Danas naručio još 2 komada, za natrag, 6 US dolara komad....
Najzad nađoh malko vremena da ih ugradim na traktor, napred....
Čekam da stignu i 2 komada za natrag, skidam zadnje "obične" radne farove, idu ovi..
Drugar video kod mene, pa tražio da naručim i njemu...
Samo čekam kada će Carina ili Poresko da mi zakuca na vrata... :ROFLMAO:
Imam ugrađene halogene H4 sijalice, dugo - kratko u prednjim "glavnim" farovima, pored ovih P.R.C. Xinfok, k'o da ih i nemam...:p
Samo prednji farovi uključeni:

E onda ovi Led :

Da li neko zna gde moze da se kupi ovo staklo tj plastika? NS okolina
Na KP sam nasao par ali plus postarina predje cenu lampe.
Hvala unapred

Da li neko zna gde moze da se kupi ovo staklo tj plastika? NS okolina
Na KP sam nasao par ali plus postarina predje cenu lampe.
Hvala unapred
Ako se ne varam to je ovo staklo ::prica::

Staklo-top-svetla.png

Link oglasa: Staklo štop svetla (Slika 3 u pitanju je univerzalno staklo)​

Poslednja izmena:
Ali vrijede samo da prođeš patrolu policije, prvo što brzo izblede , upravo "izgube" sjaj, i uopšte ne reflektuju svjetlost...
Ako ideš na tehnički i budu zagledali i zakerali, tek tu ne prolaziš, nikakvu homologaciju ta Vašarska "stakla" nemaju...

Ali vrijede samo da prođeš patrolu policije, prvo što brzo izblede , upravo "izgube" sjaj, i uopšte ne reflektuju svjetlost...
Ako ideš na tehnički i budu zagledali i zakerali, tek tu ne prolaziš, nikakvu homologaciju ta Vašarska "stakla" nemaju...
Ovo mi je na daski montirano stoji u supi kao reserva za hitne slucajeve i nedaj boze. Vezem kanapom ulkjucim i gas.
350din radnja kod rumenacke i pasterove za kamione. Ne znam ime tu sam danas nasao.

Што ми, лед светла на трактору имају прекиде? Раде али жмицкају иде ми страшно на живце то жмицкање.

Нису то оригинал ја сам их уградио на 542 онај велики лед бар, и на зетора два као радна фара са дугим и кратким светлом.

Што ми, лед светла на трактору имају прекиде? Раде али жмицкају иде ми страшно на живце то жмицкање.
Dve verzije odgovora:haha:

Poslednja izmena:
Ko prodaje najjeftinije originalne Wesem farove?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Nemam ovaj problem nigde,a svuda ima led farova.redovno radio radi.
Moram sam sebe da citiram od pre...kupljena dva led fara,proizvodjac DAR(prvi put taj brend,na brzinu mi trebala dva)..smetaju radiu u dva traktora,bas sam premestao da vidim ima li razlike.znaci njih izbegavajte ako imate radio

Ovo bi trebalo probati

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD2,580.20 21%OFF | 12V/35W 7 INCH HID Driving Light HID Offroad Spot/Flood Beam Light for SUV Jeep Truck ATV HID XENON Fog Lights HID work light

Sent from my Mate 50 Pro
Ako ta LED svijetla nemaju velike alu hladnjake nista ni od svijetla jer su podaci lazni.
Ovakva kao sa linka spot sa lecama sam uzeo 4 komada , osvjetli pola jutra povrsine , problem ako ima auspuh ispred , odbija nazad od svake povrsine pa ih treba ukrstiti.
https://vi.aliexpress.com/item/1005...PIISxmNo&utparam-url=scene:search|query_from:

Nazad
Vrh